به گزارش خبرنگار مهر، سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان عصر دوشنبه در نشست هیئت اندیشه ورز با فرهنگیان کُردستانی که در سنندج برگزار شد اظهار داشت: آنچه موجب بالندگی یک کشور میشود آموزش و پرورش است و در واقع پایه و اساس بالندگی هر کشور به این مهم بستگی دارد.
وی افزود: آموزش و پرورش تحولگر یک جامعه هستند و اساس هیئتهای اندیشه ورز برای جمع بندی نظرات و آرای مختلف است چرا که آدم فرهنگی، دارای عقیده، سلیقه و ایدهی فرهنگی است و چند عنصر هم پیوسته ی مؤثر معلم، مدرسه، دانش آموز، اولیا و مسجد مانند دانههای تسبیح هستند که باید همیشه در کنار هم باشند.
وی گفت: دانش آموزان باید در تراز انقلاب، پیشرفت و توسعه کشور تربیت شوند تا این قطار را با سرعت بیشتری به جلو ببریم و جهاد تبیین جهاد علمی سرلوحهی کار معلمان قرار گیرد.
سردار حسینی اظهار کرد: باید اخلاق معرفت و انضباط را به دانش آموزان یاد دهیم، محیط آموزش و پرورش اول محیط تربیت است و فقط نباید علوم حرفهای و دانشهای تجربی منتقل شود.
وی افزود: معلمان ما باید برای دانش آموزان الگوسازی کنند زیرا محیطهای مدارس باید برای هر دانشآموز قطب نمای اخلاقی داشته باشد تا اجازه ندهد آنان از مسیر درست خارج شوند، میتوانیم با یک دلسوزی ساده تمامی اضطرابهای دانشآموز را تخلیه کنیم.
سردار حسینی یادآور شود: جمله معروف «معلمی شغل انبیاست» را بارها در وصف مقام والای معلم شنیدهایم چرا که در برههای از انقلاب اسلامی، معلمانی بودند که شب در سنگر مقاومت نگهبانی میدادند و در روز نیز سر کلاسهای درس حاضر میشدند و به فرزندانمان درس تعلیم و تربیت یاد میدادند.
وی ادامه داد: دشمن با چوب لای چرخ گذاشتن قصد جلوگیری از پیشرفت کشورمان را داشته و در سالیان اخیر با شیوههای مختلف به ویژه برپایی اغتشاشات، این هدف شوم را به اثبات رسانده است.
سردار حسینی خاطرنشان کرد: یقیناً دشمنیهای دشمنان اسلام و انقلاب و در رأس آنها استکبار جهانی با ملت انقلابی ایران تمامی ندارد و هر بار در قالبی، هجمههای گسترده خود را علیه این مردم وارد میکند و در اغتشاشات اخیر زنان و دختران را هدف قرار دادند تا علیه نظام ما استفاده کنند.
به گفتهی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان؛ تربیت خوب دانش آموزان راه حل مقابله با هدفهای دشمنان است که لازم است فرهنگیان این را مورد نظر قرار دهند.
عدم نظم و دقت کافی در بعضی از امور، قبول مسئولیت از طرف کسانی که توانایی و تخصص لازم را نداشته، نبودن بسترهای مناسب جهت جذب افراد توانمند در این زمینه، بحران اقتدار معلمان، تنش برخی از ارزشهای حاکم بر خانواده با آموزش رسمی مدرسه و تقابل باورها و سبک زندگیها، چالش بی رغبتی دانش آموزان به یادگیری از جمله چالشهایی بود که معلمین آن را در این جلسه مطرح کردند و خواستار ارائه ی راهکاری لازم در این حوزه شدند.
نظر شما